Search
en-USsv-SE
Wednesday, June 19, 2019

VITAL - Om oss

Ta del om hur, vad, varför vi gör som vi gör.

DET VAR EN GÅNG...

Läs noga, detta är en VITAL historia
som kan ändra en
VITAL del av dig!

 

VITAL grundades av David Rodriguez och Magnus Cederström, två eldsjälar och serieentreprenörer.

Senaste åren har vi fokuserat på digitala lösningar för äldrevården, genom nyttjandet av smarta hem lösningar.  Detta ser vi som ett av våra huvudsyften, och hoppas att ni som besökare, kan se det med.

Magnus har länge arbetet med infrastruktur och kommunikation, och David har fokuserat på verksamhetsutveckling, systemintegration och molnlösningar.

Dessa kombinationer, tillsammans med ett personligt och brinnande intresse för att göra nått bättre, och bestående för framtiden, allas vår framtid.

Genom ett nära samarbete med andra likasinnade eldsjälar, har VITAL blivit möjligt.

 

 

 

 

 

VI VILL GÖRA SKILLNAD!

Genom att bli en VÄLFÄRDSBYRÅ kan vi vara delaktiga, vi kan påverka, vi kan styra,  och vi kan leverera lösningar som håller vad vi lovar.

Vi ser oss som det naturliga mellansteget, där kunder, individer, tjänsteleverantörer och andra intressenter har en partner med en mellanlösning, öppna plattformar, och som gillar integrationer av alla slag. Vi vill bli det naturliga valet, oavsett vad lösningen skall klara nu, och i framtiden. Vår vision är att göra din framtid tryggare, och vår framtid blir tryggare genom att ger dig det du behöver.

VITAL ÄR, OCH VILL FÖRBLI EN ÖPPEN VÄLFÄRDSBYRÅ!

VITAL Integration arbetat aktivt för att bygga sitt koncept VITAL Connect  (vårt eget koncept om Välfärdsbredband), och etablering av bolaget som Trusted Open Service Provider (OTSP) för välfärdstjänster och kommunikation.

I samarbete med branschföretag, både privata och offentliga organisationer stödjer bolaget beslutsfattare i att förstå den digitala tekniken, för b.la. välfärdstjänster idag, och i framtiden.

Genom att verka på ett segment av marknaden som initieras utifrån infrastruktur och kommunikation banar bolaget väg för att kunna delta i framtidens tillgänglighet för digitala välfärdstjänster.

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna för att få mer information om våra produkter och tjänster.

SUPPORT

Behöver du support? Då är du välkommen att kontakta vår helpdesk direkt!

NYHETER
MEDLEMSKAP

 

Copyright 2019 by VITAL Integration of Scandinavia AB Terms Of Use Privacy Statement
Back To Top